Skip to main content

Wijnhuis Best

Al ruim 30 jaar is Wijnhuis Best een familiebedrijf in het hartje van Best.
Met veel passie en plezier runnen wij dit bedrijf dat is overgegaan op een nieuwe generatie. Wij (Arjan, Eugenie en Melissa) worden ondersteund door personeel die door ons maar ook door klanten als familie worden aangezien.

Over ons

Wijnhuis Best is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen. Hierin hebben wij een uitgebreid assortiment. Met service en advies willen wij ons graag onderscheiden. Wij lopen graag even mee naar de auto, bezorgen de spullen op locatie of verzenden het naar het voor u gewenste adres.

Bent u opzoek naar een product, geïnteresseerd in proeverijen of gaat u heerlijk koken en heeft u daarbij nog wat advies nodig? Dan adviseren wij u hierin met alle liefde en plezier over de combinatie van alcoholische en non-alcoholische dranken. Voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van een complete pakket met o.a. tapverhuur, koelkasten, hangtafels of glaswerk. Afhankelijk van het aantal personen kiezen wij samen met u de juiste hoeveelheid dranken.

Bent u benieuwd naar de foto’s en prijzen hiervan?
In het menu onder het kopje “Bestellingen en verhuur” kunt u dit allemaal vinden. Liever wat hulp? Neem dan graag met ons contact op per email of telefoon zodat wij u hierbij kunnen helpen.

Het gehele jaar door verzorgen wij relatiegeschenken, maar ook in december kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte kerstpakketten. Ben je benieuwd wat wij daarin kunnen betekenen? Bel, email of bezoek onze winkel, zodat wij kunnen alles vertellen over de mogelijkheden.

Wij zien u graag eens in onze winkel,
Team Wijnhuis Best